Απαγόρευση κυκλοφορίας -Δυτική Ελλάδα: Πρωταθλητές στην παραβίαση των μέτρων Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα


Τις 937 φθάνουν οι παραβάσεις που έχουν βεβαιωθεί στην Δυτική Ελλάδα, από τις 23 Μαρτίου, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί αν παραβιάζονται τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.




Πρωταθλητές στην παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας Αιτωλοακαρνανία και Αχαία.


Όσον αφορά στην γεωγραφική κατανομή των παραβάσεων, οι περισσότερες καταγράφηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, φθάνοντας τις 403, ακολουθεί η Αχαΐα με 393 καταγεγραμμένες παραβάσεις, ενώ στην Ηλεία βεβαιώθηκαν 141


Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Βροχή τα πρόστιμα και στο Βόλο
Το πρόστιμο των 150 ευρώ επιβλήθηκε από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ελέγχων, σε 25 οδηγούς και πεζούς που κυκλοφορούσαν χωρίς το απαραίτητο έγγραφο εξαίρεσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ ενστάσεις υπέβαλαν στα αστυνομικά τμήματα κάποιοι που είχαν αντιρρήσεις για τα επιβαλλόμενα πρόστιμα στο Βόλο.

Ελέγχους έκανε χθες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε 14 οχήματα σε περιοχές της ευθύνης του, όπου ο μέσος όρος ηλικίας οδηγών- επιβαινόντων ήταν τα 51 έτη.
Η Λιμενική Αστυνομία έκανε και 269 ελέγχους πεζών, με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη, με συχνότερη αιτιολογία τη σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/apagoreysi-kykloforias-dytiki-ellada-prostima

Σχόλια