Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μείνετε Σπίτι», λέει το μήνυμα της Α.Δ. Αιτωλίας (VIDEO)



«Εσείς μένετε σπίτι και εμείς εδώ να βοηθάμε», λέει  το μήνυμα που έστειλαν οι αστυνομικοί της Α.Δ. Αιτωλίας, στους πολίτες που πρέπει να συμμορφώνονται με τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού.
Οι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας βρίσκονται στο δρόμο για την προστασία των πωλητών, διενεργώντας ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που είναι επιβεβλημένα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.
Κατά την διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων εφαρμογής των μέτρων διαπιστώθηκαν συνολικά 220 παραβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν στην μη νόμιμη κίνηση πεζών.
Στο μήνυμά τους οι αστυνομικοί υπενθυμίζουν στους πολίτες ότι κατά την διάρκεια των ελέγχων δεν απαιτείται η παράδοση των εγγράφων μετακίνησης ή του κινητού τηλεφώνου στην περίπτωση sms,  αλλά μπορούν μόνο να τα επιδεικνύουν.  Επιπλέον ευχαριστούν την πλειοψηφία των πολιτών που αποδέχονται και τηρούν τα μέτρα.
«Αγαπητοί πολίτες. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη, ο αγώνας μας είναι κοινός και η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας. Εσείς μένετε σπίτι και εμείς εδώ να βοηθάμε. Σας ευχαριστούμε», αναφέρει καταλήγοντας το μήνυμα της αστυνομίας.
aixmi-news.gr

Σχόλια