Προγραμματισμός πολιτιστικών-αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για το καλοκαίρι 2020

Διαφορετικές και αισθητά λιγότερες θα είναι φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Θα προσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες και από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προστασία των πολιτών από τον Sars covid – 19.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να μας δηλώσουν τις προθέσεις τους για πιθανές πολιτιστικές-αθλητικές εκδηλώσεις από 23 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης που αφορούν τους πολίτες και τους καλλιτέχνες – συμμετέχοντες.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις με γνώμονα την προστασία όλων μας αλλά και την ενίσχυση του πολιτιστικού ιδεώδες.

Καλό θα είναι οι προτάσεις που θα γίνουν να μην αφορούν εκδηλώσεις με έντονο συνωστισμό και ο χώρος να τηρεί τις προδιαγραφές των νέων συνθηκών ( να είναι εφικτή η απόσταση μεταξύ των θεατών)

Σε κάθε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα προγραμματιστεί μία εκδήλωση (είτε ως συνδιοργάνωση με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς είτε με τις δημοτικές κοινότητες , είτε μεμονωμένα ως Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ).

Εξαίρεση αποτελούν η Βόνιτσα που πρόθεση είναι να γίνουν 3 πολιτιστικές εκδηλώσεις και η Πάλαιρος – Κατούνα που πρόθεση είναι να γίνουν από δυο πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν συνδιοργανώσεις μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου στο τηλέφωνα 2643022232 ή στο email dpsanakt@yahoo.gr .

Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί θα κάνουνε ένα ξεχωριστό πολιτιστικό καλοκαίρι με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας. Φυσικά θα προσαρμοστούν και θα αυξηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αν αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα που έχουν ανακοινωθεί.


Εκ του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Παντελής Αποστολάκης

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη τα υπουργεία δεν έχουν ανακοινώσει αν θα επιτραπούν οι εκδηλώσεις και ο παντελής ζητάει προτάσεις .....έλεος , όλα για την προσωπική προβολή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου