ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χ. Τέγας: Επανεκκίνηση διαδικασιών για την μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

xiromeritis | 10:43 μ.μ. | 0 σχόλια


Ο Πρόεδρος Χρήστος Τέγας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας μετά την παύση των διεργασιών λόγω κορονοϊού, ξεκινούν ένα νέο κύκλο επαφών με βουλευτές του νομού και τον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Μ. Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη ώστε με την βοήθεια τους να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε γραφειοκρατικά εμπόδια έχουν προκύψει και να ξεκινήσει το έργο της ανακατασκευής και διαρρύθμισης του κτιρίου με σκοπό η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας να στεγαστεί σε ένα ασφαλέστερο χώρο.
Η άδεια δόμησης έχει εκδοθεί, η ανάδοχος εταιρεία υπάρχει, το μόνο που μένει είναι το υπουργείο να καλέσει την εταιρία και να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Ελπίζουμε να σταθούν όλοι οι ιθύνοντες στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και να υλοποιηθεί η μετεγκατάστασή τους για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση υπαλλήλων και πολιτών.  

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...