Βιτριόλι: Στα χέρια της αστυνομίας το όχημα της μαυροντυμένης

Βιτριόλι: Στα χέρια της αστυνομίας το όχημα της μαυροντυμένης
Εντοπίστηκε ο οδηγός που τη μετέφερε στην Καλλιθέα
Τ​oν οδηγό που μετέφερε τη μαυροντυμένη στην Καλλιθέα πριν επιτεθεί με το βιτριόλι, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.. «Φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο για DNA κι αποτυπώματα.
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκε στην Καλλιθέα η μαυροντυμένη που εξαπέλυσε πριν από μία εβδομάδα την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, δεν έχει σχέση με την εγκληματική ενέργεια, αλλά θεωρείται ο μάρτυρας-κλειδί για τον εντοπισμό της δράστιδος. Το αυτοκίνητο εξετάζεται εξονυχιστικά για αποτυπώματα και DNA. Μάλιστα, η δράστις φέρεται να του είπε να την αφήσει λίγο πριν φτάσουν στην ασφαλιστική εταιρεία, προφανώς για να μην την «πιάσουν» οι κάμερες.
Στην τσάντα που έφερε μαζί της, η οποία πιθανότατα είναι σακίδιο πλάτης, φέρεται να είχε δεύτερα ρούχα, ώστε μετά την επίθεση με το βιτριόλι να αλλάξει πιθανόν στο υπόγειο της εταιρείας και να μην γίνει αντιληπτή.
Πηγή: athnesvoice.gr

Σχόλια