Φοιτητές: Ζητούν να περάσουν τα μαθήματα του εξαμήνου χωρίς εξετάσεις


Να θεωρηθεί λήξαν το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο και να προαχθούν όλοι οι φοιτητές στο επόμενο, χωρίς να αξιολογηθούν μέσω εξετάσεων -εξ αποστάσεως ή διά ζώσης- ζητούν φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.
«Δε φταίμε εμείς για την πανδημία και τις επιπτώσεις της», δηλώνουν οι φοιτητές επικαλούμενοι δυσκολίες πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω έλλειψης τεχνικών μέσων (υπολογιστές, σύνδεση στο διαδίκτυο), καθυστερήσεις στην παραλαβή των συγγραμμάτων, αλλά και «άγχος, φόβο, αγωνία, πίεση περνώντας δύο μήνες σε εγκλεισμό».
«Θεωρούμε πως είναι δίκαιο να περαστούν τα μαθήματα και να προαχθούμε στο επόμενο εξάμηνο, πως είναι λογικό να μη γίνει η εαρινή εξεταστική -ούτε ηλεκτρονική, ούτε διά ζώσης, η οποία θα είναι με τους χειρότερους όρους. Να μην πληρώσουν οι φοιτητές όλη αυτή την κατάσταση», αναφέρουν.Αντίστοιχες κινητοποιήσεις φοιτητών οργανώθηκαν και σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Ιωάννινα.

Σχόλια

  1. Φαντάσου τους φοιτητές Ιατρικής να περάσουν το μάθημα ανατομίας και να μην ξέρουν που πέφτει η καρδιά. Ή το μάθημα της χειρουργικής. Δηλαδή αυτοί για να σε χειρουργησουν θα χρειάζονται το βιβλίο να διαβάζουν οδηγίες. Τουβλα πέρασαν στο Πανεπιστήμιο με άθλιους βαθμούς, εξειδικευμένοι ηλίθιοι θα βγουν. Δεν ντρέπονται να απαιτούν τέτοια πράγματα; Αλλωστε για τους φοιτητες το πανεπιστήμιο σημαινει ελευθερια απο τον ελεγχο των γονιων,λιγο εως καθολου διαβασμα ,καφε ,γαμησι,και καλοπεραση. Άντε πνιγείτε γαϊδούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου