Νίκος Χαρδαλιάς: Έτσι θα τον «ανταμείψει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Πληροφορίες του Open TV αναφέρουν αυτό που ακούγεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, για έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, δηλαδή, που σκέφτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το ρεπορτάζ του Open επιβεβαίωσαν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Γιώργος Γεραπετρίτης, στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός έδωσε μάλιστα ημερομηνία μετά την οποία θα γίνει ο ανασχηματισμός αλλά όχι μόνο αυτό.
Κάποια από τα υπάρχοντα υπουργεία θα σπάσουν με τους υφυπουργούς να αναβαθμίζονται ενώ θα υπάρχουν σε άλλα συνενώσεις και αλλαγές στα οργανωτικά σχήματα του κράτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open ένα από τα υπουργεία που πρόκειται να σπάσουν είναι αυτό του Προστασίας του Πολίτη. Το κομμάτι του υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας θα διαχωριστεί από το Προστασίας του Πολίτη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να παραμένει υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τον Νίκο Χαρδαλιά να αναβαθμίζεται σε υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ένα είδος ανταμοιβής για τον τρόπο που ηγήθηκε στην περίοδο της καραντίνας των θεμάτων που αφορούσαν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του πολίτη.

Σχόλια