Το «θα φωνάξω τον Χαρδαλιά» του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί ο κ. Τσίπρας έφτασε στην πλατεία του Ευόσμου. Εκεί τον ανέμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι.Ο κ. Τσίπρας έκανε συστάσεις να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις γιατί… καραδοκεί ο Χαρδαλιάς. «Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει», ανέφερε αστειευόμενος.
Έπειτα πραγματοποίησε μια μικρή βόλτα στην αγορά της περιοχής.Εκεί συνομίλησε με καταστηματάρχες, οι οποίοι του εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα όσα του είπαν και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να πιέσει την κυβέρνηση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με πολίτες που κάθονταν σε καφετέριες της περιοχής.
Κατά τη βόλτα του στον Εύοσμο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σταμάτησε για λίγο και σε ένα κουρείο. «Δεν μου ρίχνεις και ένα κούρεμα;», είπε στον ιδιοκτήτη.

«Σας συμπαθώ από τη Λάρισα και πάνω, αλλά είμαι Παναθηναϊκός»

Κατά την ολιγόλεπτη στάση του σε ένα καφέ, συνομίλησε και με μικρούς μαθητές, με την κουβέντα να πηγαίνει στον αθλητισμό.
Όταν τα παιδιά είπαν στον Αλέξη Τσίπρα πως υποστηρίζουν ομάδες της πόλης, εκείνος απάντησε αστειευόμενος πως «Από τη Λάρισα και επάνω σας συμπαθώ, αλλά είμαι Παναθηναϊκός».

«Δεν μου ρίχνεις και ένα κούρεμα»

Λίγο πριν το τέλος της βόλτας του ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε και με τον δήμαρχο του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο κ. Μανδαλιανός χάρισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα βιβλίο.
Από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με πολίτες αλλά και οι selfies.
Πηγή: eleftherostypos.g

Σχόλια

  1. όσο πιο πολυ μεινουμε στην αντιπολιτευση τοσο καλλιτερα θα κατονοηθει η αξια της αριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου